Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Pasbo freesmes onderdelen

8 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Pasbo machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Pasbo machine vindt u bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Pasbo machine.

  Monteer de Pasbo Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u Pasbo messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Vorm van de freesmessen

  Voor Pasbo zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Een haakse freesmes van Pasbo, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Maatvoering freesmes van Pasbo

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Pasbo machine. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.