Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Nibbi Bruno freesmes onderdelen

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Nibbi Bruno machine

  De slijtdelen die passen op uw Nibbi Bruno machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Nibbi Bruno machine.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Voor Nibbi Bruno zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug.  Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering freesmes van Nibbi Bruno

  Het vinden van Nibbi Bruno freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.