Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

M.A.B. Bocchini freesmes onderdelen

12 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Montage

  Materiaal dikte

   - 808-MAB-07R
  Blade, right model - 808-MAB-07R
  • Artikel nummer: 808-mab-07r
   - 808-MAB-07L
  Blade, left model - 808-MAB-07L
  • Artikel nummer: 808-mab-07l

  Freesmessen en toebehoren voor uw M.A.B. Bocchini machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw M.A.B. Bocchini freesmachines. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw M.A.B. Bocchini.

  Freesmessen aan uw M.A.B. Bocchini machine bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u de messen van uw M.A.B. Bocchini freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  De vorm van uw M.A.B. Bocchini freesmessen

  De kracht die nodig is om uw M.A.B. Bocchini freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Een haakse freesmes van M.A.B. Bocchini, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Maatvoering freesmes van M.A.B. Bocchini

  Om de juiste onderdelen voor uw M.A.B. Bocchini machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.