Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Hako freesmes onderdelen

  Pagina:
  6 resultaten
  Pagina:
  6 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Hako machine

  Passende Hako slijtdelen van RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Hako machine.

  Monteer de Hako Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Als u de messen van uw Hako freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  De vorm van uw Hako freesmessen

  Voor Hako zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Hako machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Hako machine gebruikt u de handige filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.