Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Gutbrod freesmes onderdelen

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Gutbrod machine

  De slijtdelen die passen op uw Gutbrod machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Gutbrod.

  Freesmessen bevestigen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u de messen van uw Gutbrod freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Gutbrod machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het haakse L-vormige freesmes van Gutbrod heeft meer power nodig van de machine. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Gutbrod machine

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Gutbrod machine. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.