Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Pasquali freesmes onderdelen

20 resultaten

Freesmessen en toebehoren voor uw Pasquali machine

De slijtdelen die passen op uw Pasquali machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine.  Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Pasquali.

Freesmessen bevestigen

Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u Pasquali messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

Kijk goed naar de vorm van uw Pasquali freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm.  Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

Het haakse L-vormige freesmes van Pasquali heeft meer power nodig van de machine. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.  

Het juiste freesmes kiezen voor uw Pasquali machine

Het vinden van Pasquali freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.