Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Ferrari freesmes onderdelen

16 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

   - 808-FER-23L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Ferrari 72 - 808-FER-23L
  • Artikel nummer: 808-fer-23l
   - 808-GRI-01R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor B.C.S. 42306 - 808-GRI-01R
  • Artikel nummer: 808-gri-01r
   - 808-FER-21R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Ferrari 63196 - 808-FER-21R
  • Artikel nummer: 808-fer-21r
   - 808-FER-23R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Ferrari 72 - 808-FER-23R
  • Artikel nummer: 808-fer-23r

  Freesmessen en toebehoren voor uw Ferrari machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Ferrari freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Ferrari machine.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  De vorm van uw Ferrari freesmessen

  Kijk goed naar de vorm van uw Ferrari freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een L vormig Ferrari freesmes heeft een veel scherpere hoek. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.  

  Maatvoering freesmes van Ferrari

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Ferrari machine gebruikt u de handige filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.