Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Casorzo freesmes onderdelen

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Casorzo machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Casorzo freesmachines. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Casorzo machine.

  Freesmessen bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u de messen van uw Casorzo freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  Voor Casorzo zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Casorzo machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Casorzo machine gebruikt u de handige filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.