Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Carraro Antonio freesmes onderdelen

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Carraro Antonio machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Carraro Antonio machine vindt u bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Carraro Antonio.

  Freesmessen aan uw Carraro Antonio machine bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Als u de messen van uw Carraro Antonio freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De kracht die nodig is om uw Carraro Antonio freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het haakse L-vormige freesmes van Carraro Antonio heeft meer power nodig van de machine. Dit is dan ook het originele freesmestype. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Maatvoering Carraro Antonio freesmessen

  Het vinden van Carraro Antonio freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.