Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!
Wegens drukte vragen wij u ons zoveel mogelijk te mailen of via Whatsapp te contacten. Zendingen zijn niet vertraagd!

CAB freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Er zijn geen filters beschikbaar
   - 808-CAB-06L
  Blade, left model - 808-CAB-06L
  • Artikel nummer: 808-cab-06l
   - 808-CAB-06R
  Blade, right model - 808-CAB-06R
  • Artikel nummer: 808-cab-06r

  Freesmessen en toebehoren voor uw CAB machine

  Passende CAB slijtdelen van RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw CAB.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u de messen van uw CAB freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Vorm van de freesmessen

  Voor CAB zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het haakse L-vormige freesmes van CAB heeft meer power nodig van de machine. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw CAB machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw CAB machine gebruikt u de handige filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.