Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Grillo (Pinza) freesmes onderdelen

  Pagina:
  22 resultaten
  Pagina:
  22 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Grillo (Pinza) machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Grillo (Pinza) machine vindt u bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Grillo (Pinza).

  Freesmessen aan uw Grillo (Pinza) machine bevestigen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u Grillo (Pinza) messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Grillo (Pinza) machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Een L vormig Grillo (Pinza) freesmes heeft een veel scherpere hoek. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Grillo (Pinza) machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Grillo (Pinza) machine gebruikt u de handige filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.