Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Tielbürger freesmes onderdelen

4 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Tielbürger machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Tielbürger freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Tielbürger.

  Freesmessen aan uw Tielbürger machine bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Als u de messen van uw Tielbürger freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Vorm van de freesmessen

  Voor Tielbürger zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een L vormig Tielbürger freesmes heeft een veel scherpere hoek. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering freesmes van Tielbürger

  Om de juiste onderdelen voor uw Tielbürger machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.