Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Adriatica freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Lengte

  Montage

  Breedte

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Adriatica machine

  De slijtdelen die passen op uw Adriatica machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Adriatica.

  Monteer de Adriatica Freesmessen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u de messen van uw Adriatica freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Adriatica machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een L vormig Adriatica freesmes heeft een veel scherpere hoek. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering Adriatica freesmessen

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Adriatica machine. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.