Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Agrimaster freesmes onderdelen

  Pagina:
  27 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  27 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Agrimaster machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Agrimaster freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Agrimaster.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u de messen van uw Agrimaster freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  Kijk goed naar de vorm van uw Agrimaster freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een L vormig Agrimaster freesmes heeft een veel scherpere hoek. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering freesmes van Agrimaster

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Agrimaster machine. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.