Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Agria messen en toebehoren

  Pagina:
  49 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  49 resultaten

  Onderdelen passend voor Agria machines

  Welke koppen je ook op je klepelmaaier gebruikt, ze zijn aan slijtage onderhevig, door harde stukken stenen of regelmatig gebruik. Deze slijtdelen kunt u voordelig vervangen door onderdelen van RDM Parts te gebruiken. Kijk in uw handleiding of manual voor de onderdelen die u nodig heeft voor uw Agria machine, of bel met onze productspecialisten!

  In een klepelmaaier kunnen verschillende slagklepels geplaatst worden. Afhankelijk van hoe grof de vegetatie is die gemaaid kan worden, kan de ene klepel beter zijn dan de andere. Iedere soort klepel zorgt ook voor een ander maaibeeld. De meest gebruikte klepel is die met een vlakke kop. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor grote oppervlakte zoals sportvelden of golfbanen. Als tweede is er de klepel met een ruwe kop, voor het ruigere werk. Als de afwerking belangrijk is dan is er een klepel met een fijne kop. Hoe fijner de kop hoe beter het maaibeeld is. Deze maaier wordt vaak in tuinen gebruikt waar veel obstakels zijn. Dit maakt een klepelmaaier veelzijdig. De productspecialisten van RDM Parts kunnen u een uitgebreid advies geven over de juiste slagklepels voor uw toepassing.

  Agria looptractoren

  ‘Één Agria, veel toepassingen’ met die slogan brengt Agria haar multifunctionele machines aan de man. Het merk profileert zich vooral met de verschillende soorten powertools die het aanbiedt. Deze kunnen op veelzijdige manieren worden ingezet.

  Door verschillende opzetstukken op de tractoren van Agria te zetten, kan ook een maaier worden gemaakt. Dit maakt dan ook dat het zeer multifunctionele machines zijn. Agria heeft voor deze toepassing zowel klepelmaaiers als een vingerbalkmaaier. Deze kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Een klepelmaaier zorgt ervoor dat het gras kapot geslagen wordt en werpt dit vervolgens in kleine stukken uit. De vingerbalkmaaier knipt letterlijk het gras af en laat de sprieten vervolgens liggen. Een voordeel van het stukslaan door de klepelmaaier is dat de voedingsstoffen uit het maai snoeisel gemakkelijker kan worden opgenomen. Een vingerbalkmaaier zorgt daarentegen voor een mooier maaibeeld.