Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Tortella freesmes onderdelen

17 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Montage

  Materiaal dikte

   - 808-TOR-36
  Rotortanden tor-36 - 808-TOR-36
  • Artikel nummer: 808-tor-36

  Freesmessen en toebehoren voor uw Tortella machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Tortella machine vindt u bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Tortella.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u de messen van uw Tortella freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Vorm van de freesmessen

  De kracht die nodig is om uw Tortella freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Het haakse L-vormige freesmes van Tortella heeft meer power nodig van de machine. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering Tortella freesmessen

  Om de juiste onderdelen voor uw Tortella machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.