Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Seko freesmes onderdelen

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Lengte

  Montage

  Breedte

  Materiaal dikte

   - 808-63-SEK-03
  RDM Parts Recht mes passend voor Seko 333 005 - 808-63-SEK-03
  • Artikel nummer: 808-63-sek-03
   - 808-RH31
  Rotoregtanden passend voor Schmotzer KSE5495002 - 808-RH31
  • Artikel nummer: 808-rh31
   - 808-63-SEK-02
  RDM Parts Y-mes passend voor Seko 333 003 - 808-63-SEK-02
  • Artikel nummer: 808-63-sek-02

  Freesmessen en toebehoren voor uw Seko machine

  Passende Seko slijtdelen van RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Seko.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  Voor Seko zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit betekent dan ook dat dit mes meer kracht van de machine vergt voor het bewerken van het land. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Seko machine

  Om de juiste onderdelen voor uw Seko machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.