Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Celli freesmes onderdelen

  Pagina:
  42 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  42 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Celli machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Celli freesmachines. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Celli.

  Monteer de Celli Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Als u Celli messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  De vorm van uw Celli freesmessen

  Kijk goed naar de vorm van uw Celli freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het haakse L-vormige freesmes van Celli heeft meer power nodig van de machine. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Celli machine

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Celli machine. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.