Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Shibaura onderdelen (27)

Selecteer uw type

Bekijk alle 27 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Onderdelen passend voor Shibaura machines

De maaimessen voor de Shibaura grasmaaiers zijn na geregeld gebruik aan vervanging toe. Daarnaast is het van belang om filters en aandrijfsnaren tijdig te vervangen zodat uw machine optimaal blijft werken. Bij het tijdig plegen van onderhoud voorkomt u dat de machine uitvalt wanneer u deze nodig heeft. Onderdelendealer RDM Parts heeft verschillende slijtdelen en onderdelen voor de Shibaura maaiers op voorraad. Om te checken of u het juiste onderdeel bestelt kijkt u in de handleiding of manuals van de machine. Ook staan onze onderdelenspecialisten altijd klaar om u te helpen.

De Japanse bedrijven Toshiba en IHI slaan de handen ineen om in 1950 het merk Shibaura op te starten. In eerste instantie richtten zij zich op het ontwikkelen van motoren. Later werden ook tractoren aan de productlijn toegevoegd. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van IHI. Dit bedrijf produceert naast motoren en tractoren ook vliegtuigonderdelen zoals straalmotoren en bovendien zijn ze aanwezig in de bouwsector.

Shibaura Europe CM 374 Major

 

In het groenonderhoud voor tuinen parken en golfbanen staat het bedrijf het beste bekend om haar maaimachines en tuingereedschappen. Shibaura heeft verschillende soorten maaiers waaronder cirkelmaaiers en kooimaaiers. Door de lage plaatsing van de verschillende maaisystemen hebben de maaiers een laag zwaartepunt. Dit zorgt ervoor dat de maaier stabiel is op glooiend terrein of hellingen. In het ontwerp van de frontmaaiers zoals de SR370 zijn technieken aangebracht die het zwaartepunt kunnen laten verschuiven, hierdoor is de maaier extra stabiel op een schuine helling.

Ook in compacttractors en subcompacttractors met een maaidek is Shibaura niet onbekend. Een maaier als de SX26 heeft verschillende onderdelen zoals een aftakasaandrijving en komt daarnaast met diverse opties waaronder dus het maaidek.