Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Heizohak onderdelen

1 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - HM-HH-090190018
  Hakmes voor Heizohack 90x190x18 mm - HM-HH-090190018
  • Artikel nummer: hm-hh-090190018

  Onderdelen passend voor Heizohak machines

  Bij houtversnipperaars is het nodig om de hakmessen regelmatig te vervangen. Deze slijtdelen zijn in veel gevallen voordeliger bij RDM Parts omdat de producten niet van de originele producent zijn. Toch zorgen wij voor een optimale kwaliteit van de producten, zodat het onderhoud aan uw machine ook kwalitatief is. Onze hakmessen passen op alle hakselaars van Heizohack. Als er onderdelen of andere slijtdelen nodig zijn dan biedt een handleiding of manual uitkomst.

  De snijtanden die RDM Parts heeft voor de hakselaars van Heizohack bestaan uit twee snijdelen. Als de tanden na veelvuldig gebruik bot beginnen te worden is er de mogelijkheid om de tanden te slijpen. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van deze onderdelen verlengt wordt.

  Heizohak chipper combi

   

  Heizohack is een bedrijf dat zich specialiseert in houthakselaars en verwarmingssystemen voor huizen. De biomassa dat met de houtversnipperaars van het bedrijf wordt gemaakt, dient als brandstof voor de verwarmingssystemen, de Heizomat genoemd. Heizohack heeft verschillende modellen houtversnipperaars voor diverse toepassingen en inzetmogelijkheden.

  De aftakas aangedreven Heizohack houtversnipperaars hebben een invoerbesturing die ervoor zorgt dat de invoer van materialen wordt aangepast aan het vermogen van de aandrijvende trekker. Alle versnipperaars voldoen ook aan het GS keurmerk. Dit wil zeggen dat de machines zijn getest naar veiligheid. De veiligheids-mechaniek komt terug in de veiligheidslijn en de schakelbeugel die om de invoermond gemonteerd zit. Niet alle machines zijn geschikt voor invoer met een kraan.

  De machines beschikken standaard over meshouders met een snelwissel mechaniek. Op die manier kan een versleten mes snel en gemakkelijk vervangen worden. Erg handig voor werkzaamheden waarbij de machine snel weer aan de gang moet.

  Voor de echte grootverbruiker van de houtversnipperaar heeft het bedrijf ook een combi machine waarbij een kraan en de hakselaar op het onderstel van een Mercedes truck gemonteerd zitten. De Heizohack 14-800 is hiermee de topper uit het assortiment van Heizohack. Voor de bestuurder is de kraan vanuit de cabine te bedienen. De cabine biedt een overzichtelijke plek voor de machinist om de kraan goed te besturen en de stammen op de invoertafel te leggen.