Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Kubota onderdelen (360771)

Selecteer uw type

Bekijk alle 360771 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Onderdelen passend voor Kubota machines

Voor de maaiers van Kubota levert RDM Parts alternatieven voor de originele onderdelen. RDM Parts probeert altijd een zo optimaal mogelijk product voor zijn klanten te ontwikkelen. Als u op zoek bent naar goedkope, maar kwalitatief goede onderdelen bent u bij RDM Parts aan het juiste adres.

Afhankelijk van de Kubota maaimachine die u heeft, kan het zijn dat u een rechtsom draaiend maaimes of een linksom draaiend maaimes nodig heeft. Beide soorten zijn te verkrijgen. De onderdelenspecialisten van RDM Parts kunnen u helpen om het juiste mes te vinden. Deze onderdelen en onderdelennummers zou u ook kunnen vinden in de onderdelenboeken of parts manuals van Kubota.

Kubota is een wereldspeler op het gebied van bouw, landbouw, groenonderhoud en agrarische toepassingen. Het Japanse bedrijf begon in 1890 met de bouw van haar eerste machine. meer dan 125 jaar later heeft het bedrijf een groot wereldwijd imago met een wereldwijde dekking van dealers en fabrieken. Kubota producten door de innovatie van het bedrijf unieke producten. Dat is terug te zien in de verschillende patenten en het ontwerp van de machines.

Kubota maaiers

 

De maaiers met tractorvorm zijn kenmerkend voor tractorbouwer Kubota. Maar naast de tractor look zijn er ook modellen die een conventionelere uitstraling hebben, zoals de Kubota F serie en de Z serie. Deze serie zero turn maaiers hebben een dek in het midden of voor het frame. Kubota heeft een aantal technieken in de maaier en de maaidekken verwerkt die het maaien beter moeten maken. Zo zorgt onder andere de aerodynamica in de maaidekken ervoor dat gras op een efficiënte manier weggeblazen wordt. Bovendien zorgt een verlaagd zwaartepunt ervoor dat de maaier stabiel blijft. Een oscillerende vooras zorgt ervoor dat de maaier glooiend terrein optimaal kan volgen.

De krachtbron voor de maaiers zijn de eigen motoren van Kubota. Het merk staat wereldwijd bekend als een producent van sterke en betrouwbare motoren. De zitmaaiers worden door het merk zelf vanaf de grond opgebouwd. Dit kan omdat het bedrijf een schat aan ervaring heeft op het gebied van machinebouw.