Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Walker onderdelen

  Pagina:
  27 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  27 resultaten

  Onderdelen passend voor Walker maaimachines

  Maaiers hebben geregeld onderhoud nodig om een goed maaibeeld te leveren. Bovendien is het van belang om uw machine draaiende te houden. RDM Parts levert verschillende onderdelen, zowel origineel als van het eigen merk die het onderhoud goedkoper maken zonder op kwaliteit in te leveren. Voor het juiste onderdeel kunt u het beste zoeken in de door ons aangeleverde manuals of handleidingen of op onze productpagina.

  RDM Parts levert zowel de originele als niet originele voor de Walker maaier. Bij het toevoegen van parts aan ons assortiment kijken wij altijd naar de kwaliteit. Waar het kan verbeteren wij onderdelen zodat deze langer mee gaan. Hierdoor verminderd u de kosten voor onderhoud en reparatie. Het bestellen van deze onderdelen gaat heel gemakkelijk via onze online shop. Deze is overzichtelijk per merk opgesteld zodat u gauw uw product kunt vinden. Mocht u toch advies of hulp nodig hebben bij het vinden van het juiste onderdeel dan kunt u altijd onze helpdesk bellen. De partsspecialisten van de helpdesk kunnen u helpen bij het uitzoeken van de juiste benodigdheden voor reparatie, onderhoud of vervangen van slijtdelen voor de Walker maaimachines.

  Het lage maaidek van de Walker maaimachines heeft een zeker voordeel als het aankomt op plekken die lastig te bereiken zijn zoals bijvoorbeeld onder een hek. Dit komt door de lage wielophanging van het front gemonteerde dek. Volgens Walker kun je door hun machines te gebruiken veel geld besparen op de arbeidskosten omdat de maaiers meer hectaren per uur kunnen maaien dan de machines van de concurrent.

  Walker maaimachines

  De maaiers zijn dan ook uitgerust met een dek die een optimaal zicht op het gras geeft zodat er goed kan worden gekeken wat er gemaaid wordt. In tegenstelling tot de besturing van vergelijkbare maaiers, worden Walker maaiers door hendels tussen de benen bestuurd. De maaimachines zijn op veel manieren aanpasbaar doordat verschillende maaidekken en andere uitbreidingen op het frame te bevestigen zijn.

  De maaiers zijn onderhoudsvriendelijk doordat alle componenten gemakkelijk openklappen. Op die manier is de toegang tot vitale delen en slijtdelen eenvoudig. Het vervangen van messen of het controleren van andere onderdelen gaat dus letterlijk met de druk op een knop.