Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Grasshopper

  Pagina:
  56 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  56 resultaten

  Onderdelen passend voor Grasshopper machines

  Voor Grasshopper maaiers heeft RDM Parts een ruim assortiment met slijtdelen en vervangende onderdelen. Wie voordelig uit wil zijn kijkt naar onze producten van hoge kwaliteit en maakt een vergelijking.

  De maaimessen komen in verschillende inch maten afhankelijk van de grote van het maaidek. Ook kan er gekozen worden voor een mulchmes of een liftmes. Naast messen voorziet RDM Parts ook in onderdelen voor reparatie en onderhoud, zoals aandrijfriemen en looprollen.

  Zero turn maaiers zijn de specialiteit van maaiermerk Grasshopper. De maaiers met een draaicirkel van 0 graden worden gekenmerkt door de crème en bruine kleur. Het merk maakt al meer dan 40 jaar maaiers en is een grote leverancier voor maaiers binnen de Benelux.

  Grasshopper heeft zero turn front maaiers en zero turn maaimachines waarbij het maaidek in het midden van de machine is gepositioneerd. De frontmaaiers vallen onder de 600, 700 en 900 serie. De zitmaaiers van de 100 en 200 V serie en de zitmaaiers van de 300 en 400 serie hebben het maaidek in het midden gemonteerd zitten. Dit zijn zogenaamde midmount maaiers. De maaidekken komen met verschillende opties als het gaat om het uitstoten van gras. Zo kan er gekozen worden voor een zij-lossend dek in combinatie met reguliere maaimessen. Bij een mulch mes kan een dek worden gekozen die het gras binnen houdt. Als laatste optie is een collect dek die het gras afzuigt naar een opvangcontainer.

  Grasshopper maaiers

  Zoals andere merken steekt Grasshopper ook veel tijd in het ergonomisch maken van haar machines. een luchtgeveerde stoel maakt het mogelijk om langer en preciezer te blijven maaien. Daarnaast heeft het merk veel aandacht geschonken aan de plaatsing van het bedieningspaneel. Ook aan de veiligheid van de machine is gedacht door een aantal systemen toe te voegen die detecteren wanneer de machinist van zijn stoel is. Op dit moment wordt de motor uitgeschakeld.

  Naast de kant en klare maaimachines heeft Grasshopper ook een grote collectie met accessoires voor de maaiers. Waaronder sneeuwruimers en beluchters.