Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Locke onderdelen

4 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - R2135-1
  Bedknife - high cut 1/2 x 25 in - R2135-1
  • Artikel nummer: R2135-1
   - R2137
  Bedknife - low cut 3/8 x 30 in - R2137
  • Artikel nummer: R2137
   - R2137-1
  Bedknife - high cut 1/2 x 30 in - R2137-1
  • Artikel nummer: R2137-1
   - R2135
  Bedknife - low cut 3/8 x 25 in - R2135
  • Artikel nummer: R2135

  Onderdelen passend voor Locke machines

  Sinds de overname van Locke is het steeds moeilijker om aan onderdelen te komen voor de Locke maaiers. Omdat de machines nog op veel plekken gebruikt worden zorgen we bij RDM Parts ervoor dat we altijd onderdelen op voorraad hebben. Kijk in de onderdelenboeken en parts manuals voor het juiste onderdeel. Omdat sommige maaiers al wat ouder zijn kunnen wij ons voorstellen dat u niet alles meer terug kunt vinden. Bel als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste onderdeel daarom met onze parts specialisten. Zij kunnen u eenvoudig helpen met het vinden van de juiste onderdelen voor het vervangen van slijtdelen of het plegen van reparatie en onderhoud aan uw machine.

  Het Locke maaiermerk is sinds 2006 overgenomen door Ariens company. Hiervoor stond het merk bekend om zijn goede kooimaaiers. Het bedrijf bestond al sinds 1895 en heeft daardoor verschillende patenten op haar naam staan. Het merk heeft dan ook een zeer rijke historie. Ook kent Locke een paar unieke machines. in het begin werden er vooral veel loopmaaiers geproduceerd. Maar omdat het bedrijf ook met de tijd mee moest werden later ook rijmaaiers gemaakt.

  Locke maaiers kennen nog steeds veel aanhang van fans. De producten gaan lang mee en zelfs de antieke maaiers zorgen voor een goed maaibeeld. De loopmaaiers van het bedrijf typeren zich doordat ze 3 maaikooien hebben. Daarmee is de maaibreedte voor een loopmaaier zeer breed. De twee buitenste maaikooien kunnen opgeklapt worden waardoor het eenvoudiger is om de machine te vervoeren.

  Locke maaiers