Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Vandaele onderdelen

  Pagina:
  9 resultaten
  Pagina:
  9 resultaten

  RDM Parts onderdelen passend voor Vandaele

  RDM parts heeft verschillende alternatieve onderdelen passend voor de Vandaele machines voorradig.. Na het veelvuldig versnipperen van takken, stammen en ander groen zijn de slijtdelen van een houtversnipperaar aan vervanging toe. Wij leveren op een overzichtelijke manier de onderdelen die vermeld staan in de onderdelenboeken en handleidingen van de producent.

  Bij ons kunt u terecht voor originele Vandaele onderdelen. De beitels van Vandaele zijn van zeer hoge kwaliteit. De punt van de snijbeitel en de tegenbeitel is voor zien van een carbide strip. Deze maakt de beitel enorm slijtvast. De Vandaele onderdelen kunt u bij ons als dealer online bestellen. De originele onderdelennummers vind u in de parts manual van de machine. Heeft u geen onderdelenboek van uw Vandaele? Neem dan contact met ons op! Wij zoeken graag de juiste Vandaele parts voor u op!

  Vandaele hakselaars

  Vandaele Machines zijn een producent van een diversiteit aan machines voor verschillende toepassingen. Het bedrijf staat bekend omdat het in de jaren 60 als één van de eerste een klepelmaaier ontwikkelde voor het bermonderhoud van de gemeente. De kernactiviteit van het bedrijf is dan ook om in eigen beheer machines te ontwikkelen. Dat resulteert in een indrukwekkende catalogus van machines die vooral gebruikt worden in het gemeentelijk groenonderhoud.

  Tegenwoordig produceert het bedrijf nog steeds een groot aantal klepelmaaiers die door middel van een arm aangestuurd kunnen worden. Deze maaiers worden vooral gebruikt voor groenonderhoud aan moeilijk bereikbare plekken zoals bermen of sloten. De klepelmaaiers gebruiken snijbeitels die na verloop van tijd bot worden. RDM Parts heeft deze snijbeitels op voorraad. Voor het onderhoud aan bermen en sloten heeft het bedrijf ook heggenscharen aan een arm en een grachtenruimer.

  Vandaele klepelmaaier

  De houtversnipperaars van Vandaele doen het ook erg goed. De hakselaar is in verschillende uitvoeringen leverbaar, waaronder in een aftakas versie en een door een diesel aangedreven versie. De PTO versie wordt direct aangedreven. De afvoerpijp van de versnipperaars is te draaien zodat de snippers op de gewenste manier gelost kunnen worden. Het ontwerp van deze machines is ook zo gemaakt dat messen gemakkelijk vervangen kunnen worden. Het is belangrijk om de beitels tijdig te vervangen want dat verminderd de belasting op de machine. De machine is op deze manier dus onderhoudsvriendelijk.