Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Progressive Turf onderdelen

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - RDM-521750
  Roller 100mm x 130mm - RDM-521750
  • Artikel nummer: RDM-521750
  Pen 5/8 * 160mm - RDM-209001
  • Artikel nummer: RDM-209001
  Maaimes Zwart LH - 522372
  • Artikel nummer: 522372

  Onderdelen passend voor Progressive Turf machines

  RDM Parts heeft de handleidingen en onderdelenboeken voor verschillende maaiermerken, waaronder Progressive Turf. Ook verkopen wij slijtdelen en overige onderdelen voor de maaimachines van het merk.

  De high lift mesbladen die RDM Parts biedt zijn speciaal ontwikkeld om een vacuüm te creëren die het gras doet opstaan. Door de scherpe rand van het mes kan het gras vervolgens erg net worden afgeknipt. Dit zorgt dus voor een goed maaibeeld en een efficiënte maaier van Progressive Turf.

  Progressive Turf sleepmaaiers

   

  Sleepmaaiers verschillen van andere maaiers doordat ze doorgaans geen eigen krachtbron hebben. Deze maaiers worden gesleept door een trekker met een aftakas aandrijving. Een expert op het gebied van deze maaimachines is Progressive Turf. Om precies te zijn focust het bedrijf zich op getrokken cirkelmaaiers. Al meer dan 30 jaar maakt het bedrijf deze machines voor golfbanen, groenonderhouders, grasproducenten en gemeenten.

  De getrokken maaiers vallen in vier categorieën. Contour maaiers van de typen Pro-Flex 120B en Prof-Flex 120RB. Conventionele maaiers in de TD en Pro-Max serie. Roller maaiers in de TDR en SDR serie. Deze categorie heeft ook een ingebouwde striping kit. Als laatste zijn er de maaiers voor stijle hellingen. Dit is de enige maaier van Progressive Turf die voorzien is van een eigen aandrijving. Deze Slope Pro is een maaier op rupsbanden zodat deze gemakkelijk op moeilijk begaanbaar terrein kan worden gebruikt.

  Het voordeel van sleepmaaiers is dat ze veelal een zeer grote maaibreedte hebben. Door het gebruik van een trekker past een getrokken maaier vaak in diverse machineparken. Bovendien levert een aftakasaandrijving in de meeste gevallen meer pk’s.

  De controur maaiers van Progressive Turf zijn ideaal voor het gebruik op glooiend terrein. Door de losse maaidekken kan de maaier veel beter het terrein volgen en dat resulteert in een mooier en gelijkmatiger maaibeeld in de plooien van het terrein.