Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Schliesing onderdelen

  Pagina:
  12 resultaten
  Pagina:
  12 resultaten

  Onderdelen passend voor Schliesing machines

  Het hout dat de houtversnipperaars van Schliesing te verwerken krijgen zorgt ervoor dat de tanden langzaam maar zeker afkanten en bot worden. Deze slijtdelen zijn dan ook regelmatig aan vervanging toe. Bij RDM Parts leveren wij verschillende slijtdelen voor de Schliesing machine lijn. De messen passen op verschillende machines. Kijk goed in de handleiding, manual of op de productpagina welke messen bij uw machine passen.

  Door het staal van de messen te harden ontstaat een product dat langer meegaat en beter tegen zware lasten is opgewassen. Door het speciale ontwerp van de messen zorgen deze ook voor een reductie in het geluidsniveau dat de machine produceert. De messen bestaan uit twee snijtanden die het hout fijnmalen.

  Schliesing 550MX

  Schliesing produceert al meer dan 30 jaar goede houtversnipperaars. Groendonderhouders en gemeenten gebruiken de machines dan ook volop. Schliesing staat voor kwaliteit, veiligheid en innovatie. Zo zitten er op de machines speciale veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat de gebruiker buiten de bewegende delen van de machine blijft. Dit wordt onder andere gerealiseerd door een elektromagnetisch schild. Duitse degelijkheid is op deze versnipperaars dus van toepassing.

  De innovatie is terug te zien in hun gepatenteerde messen. Deze reduceren het geluid met 30 procent. bovendien gebeurt het toevoeren van het hout naar de hakselaar gelijkmatiger. Dit is dus veiliger in vergelijking tot standaard messen. Die degelijkheid komt onder meer terug in het solide ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de machine’s erg laag zijn in de verbruikskosten. Slijtdelen kunnen gemakkelijk vervangen worden en de machines zijn erg onderhoudsvriendelijk.

  Soorten versnipperaars

  Schliesing heeft bij het ontwikkelen van haar machines rekening gehouden met de verschillende omstandigheden waaronder haar producten werken. Zo biedt het bedrijf losstaande gemotoriseerde machines in de EX, MX en TX serie. Er zijn aftakas aangedreven machines in de ZX serie. Deze PTO versnipperaars zijn krachtiger dan de losstaande hakselaars, maar dienen wel met een fikse krachtbon te worden aangedreven. Als laatste speciale productsoort biedt Schliesing ook houtversnipperaars op rupsbanden in de MXRS serie en losstaande machines die op een voertuig zoals bijvoorbeeld een UNIMOG kunnen worden bevestigd. Deze zitten in de U serie van Schliesing.