Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau
Productinformatie "Shim"

shim

De shim met ons onderdeelnummer RDM-4306000 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

shim voor Vertidrain

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Vertidrain. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

shim is passend voor deze onderdeelnummers

De shim met ons onderdeelnummer RDM-4306000 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 237911 16x22x0.5 4306000.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-4306000
Merk: RDM Parts
Vervangt origineel
Vertidrain: 4306000
Technische details
Passend voor merk: Vertidrain
Productsoort: Vulplaaten
Toon meer + Toon minder -