Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Rubber stop

Productinformatie "Rubber stop"

rubber stop

De rubber stop met onderdeelnummer RDM-2891110 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

rubber stop voor Vertidrain

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Vertidrain. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Als er een overeenkomst is dan zal het onderdeel passend zijn voor de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

rubber stop is passend voor deze onderdeelnummers

De rubber stop met ons onderdeelnummer RDM-2891110 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 26015 2891110.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-2891110
Merk: RDM Parts
Vervangt origineel
Vertidrain: 2891110
Technische details
Passend voor merk: Vertidrain
Buitenmaat: 35 mm
Toon meer + Toon minder -