Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

RDM-Toro Hollow Tine hardened, Working-Ø 1/2

Productinformatie "RDM-Toro Hollow Tine hardened, Working-Ø 1/2"

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2

De rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 met onderdeelnummer RDM-1914415 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 voor Toro

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Toro machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer RDM-1914415 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 89723 1914415.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-1914415
Merk: RDM Parts
Technische details
Passend voor merk: Toro
Aansluitmaat: 19.05 mm = 3/4 Inch
Materiaal dikte: 2 mm
Soort prikpen: Side eject tine
Werkdiameter: 12.7 mm
Werkdiepte: 80 mm
Toon meer + Toon minder -