Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

RDM-1912130

Productinformatie "RDM-1912130"

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 met onderdeelnummer RDM-1912130. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 voor Toro

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Toro. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 1/2 is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer RDM-1912130 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 91436 1912130.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-1912130
Merk: RDM Parts
Technische details
Passend voor merk: Toro
Aansluitmaat: 19.05 mm = 3/4 Inch
Soort prikpen: Alloy Hollow
Werkdiameter: 12.7 mm
Werkdiepte: 90 mm
Toon meer + Toon minder -