Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau
Productinformatie "As"

as

Onderdeel RDM-1200255 is een as uit ons grote onderdelenassortiment. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

as voor Wiedenmann

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Wiedenmann. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

as is passend voor deze onderdeelnummers

De as met nummer RDM-1200255 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 1200255.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-1200255
Merk: RDM Parts
Vervangt origineel
Wiedenmann: 1200255
Technische details
Passend voor merk: Wiedenmann
Toon meer + Toon minder -