Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

SCRAPER - FITS OEM ROLLER

Productinformatie "SCRAPER - FITS OEM ROLLER"

scraper - fits oem roller

De scraper - fits oem roller met onderdeelnummer R391202 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

scraper - fits oem roller voor Jacobsen

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Dan is de kans groot dat het product passend is. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

scraper - fits oem roller is passend voor deze onderdeelnummers

De scraper - fits oem roller met ons onderdeelnummer R391202 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 16155 jacobsen 391202.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R391202
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 391202
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen LF-100, Jacobsen LF-123, Jacobsen LF-128, Jacobsen LF-135, Jacobsen LF-570, Jacobsen LF-3400, Jacobsen LF-3407, Jacobsen LF-3800, Jacobsen LF-4675, Jacobsen LF-4677
Productsoort: Schrapers
Toon meer + Toon minder -