Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

LOCKING COLLAR

Productinformatie "LOCKING COLLAR"

locking collar

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de locking collar met onderdeelnummer R366695. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

locking collar voor Jacobsen

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Dan is de kans groot dat het product passend is. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

locking collar is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R366695 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 54443 jacobsen 366695.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R366695
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 366695
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Eclipse 118, Jacobsen Eclipse 118F, Jacobsen Eclipse 122, Jacobsen Eclipse 122F, Jacobsen Eclipse 126, Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526, R&R Products Greens Max 4018, R&R Products Greens Max 4022, R&R Products Greens Max 4026
Toon meer + Toon minder -