Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau
Productinformatie "O-RING"

o-ring

De o-ring met onderdeelnummer R339910 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

o-ring voor Jacobsen

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

o-ring is passend voor deze onderdeelnummers

De o-ring met ons onderdeelnummer R339910 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 54307 jacobsen 339910.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R339910
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 339910
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526, R&R Products Greens Max 4018, R&R Products Greens Max 4022, R&R Products Greens Max 4026
Productsoort: Afdichtingen, Afdichtsets, O-ringen
Toon meer + Toon minder -