Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Roller - grooved repairable steel

Productinformatie "Roller - grooved repairable steel"

roller - grooved repairable steel

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de roller - grooved repairable steel met onderdeelnummer R150715. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

roller - grooved repairable steel voor Toro

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Toro machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

roller - grooved repairable steel is passend voor deze onderdeelnummers

De roller - grooved repairable steel met nummer R150715 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 13543.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R150715
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: Toro
Passend voor machine: Toro Reelmaster 335D, Toro Reelmaster 450-D, Toro Reelmaster 3500-D, Toro Reelmaster 4000-D, Toro Reelmaster 4500D
Diameter: 69.85 mm
Toon meer + Toon minder -