Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Roller - Smooth Heavy Duty Tubular Steel

Productinformatie "Roller - Smooth Heavy Duty Tubular Steel"

roller - smooth heavy duty tubular steel

De roller - smooth heavy duty tubular steel met ons onderdeelnummer R150692 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

roller - smooth heavy duty tubular steel voor Toro

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Toro machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Kijk daarnaast altijd even naar het onderdeelnummer en of deze voor een groot deel overeenkomt met het onderdeel op onze website. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

roller - smooth heavy duty tubular steel is passend voor deze onderdeelnummers

De roller - smooth heavy duty tubular steel met nummer R150692 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 13528 toro 150692.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R150692
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Toro: 150692
Technische details
Passend voor merk: Toro
Passend voor machine: R&R Products Greens Max 2200LP, R&R Products Versa-Green 1860, R&R Products Versa-Green 1860PS, Toro Greensmaster 3, Toro Greensmaster 300, Toro Greensmaster 3000, Toro Greensmaster 3050, Toro Greensmaster 3100, Toro Greensmaster 3150-Q
Diameter: 63.5 mm
Toon meer + Toon minder -