Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Maaikooi - 14 blads passend voor Jacobsen -

Productinformatie "Maaikooi - 14 blads passend voor Jacobsen -"

Hoe snel een snijcilinder slijt is afhankelijk van de manier waarop de machinist met de machine omgaat. Dit wordt het eerste merkbaar in de snijvlakken die bot worden. Na een aantal keer op de slijpbank is de snijcilinder niet meer te slijpen en kunt u deze vervangen door R101515 snijcilinders van RDM Parts. Deze passen op de plaats van het origineel van Jacobsen met onderdeelnummer R101916.

Het vervangen van uw maaikooien

Verschillende snijcilinders kunnen in de maaikooien van een enkele machine worden geplaatst. Dit is afhankelijk van de uitworp van iedere cilinder. Als u de R101515 maaicilinder vervangt, dan moet u de maaikooi op de correcte hoogte stellen om het gras goed te maaien. Met de speciale tools van RDM Parts kan u uw maaikooien heel precies op hoogte stellen. Als u vragen heeft over het vervangen van uw snijcilinder neem dan contact op met onze productexperts.

Maaikooi R101515 bestellen om te vervangen

Bij het vervangen van uw maaikooi moet u op de volgende punten letten:

  1. Heeft u het juiste onderdeelnummer? Kijk in het onderdelenboek van uw machine om het juiste onderdeelnummer te selecteren.
  2. Heeft u geen onderdeelnummer of twijfelt u? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.
  3. Bij het vervangen van een snijcilinder is het belangrijk dat u ook en de lagers met de afdichtingen vervangt.
Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R101515
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526, R&R Products Greens Max 4018, R&R Products Greens Max 4022, R&R Products Greens Max 4026
Productsoort: Maaikooien
Aantal snijbladen: 14
Toon meer + Toon minder -