Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Borstel kooi - lh Jacobsen -

Productinformatie "Borstel kooi - lh Jacobsen -"

De originele snijcilinders van uw Jacobsen maaimachine met nummer R101489 kunt u vervangen door passende RDM Parts met nummer R101488. Dit soort maaiers worden voornamelijk gebruik voor erg fijn maaiwerk op de sport- of golfbaan en in het openbaar groen. Ze zijn erg populair doordat het maairesultaat heel egaal is en omdat de precieze snijcilinders tot op de millimeter het gras afknippen.

Een serie messen die ronddraaien op een cilinder en het ondermes zijn de werkende onderdelen van de maaimachine. Op de R101488 zitten messen gemonteerd op de cilinder. Het gras wordt tussen het ondermes en de snijcilinder afgeknipt. Dit gaat natuurlijk het beste als de meskant op de cilinder en het ondermes geslepen is. Een bot mes scheurt het gras af waardoor er een beschadiging in het gras ontstaat.

Maaikooi R101488 versleten?

Hoe ziet u of uw maaikooi is versleten? Snijcilinders zijn niet direct versleten als ze bot zijn. Deze kan namelijk op eenvoudige wijze geslepen worden. Een maaikooi is pas versleten als de diameter van de kooi te klein wordt, het maaibeeld verslechtert of als u het ondermes en de kooi niet meer juist krijgt afgesteld.

Originele Jacobsen R101489 snijcilinders?

De R101488 kan het originele onderdeel van Jacobsen met nummer R101489 vervangen. Het kan erg voordelig zijn om dit te doen, want RDM Parts onderdelen zijn voordelig in prijs en hebben een zeer goede kwaliteit.

Maaikooi R101488 bestellen om te vervangen

Bij het vervangen van uw maaikooi moet u op de volgende punten letten:

  1. Heeft u het juiste onderdeelnummer? Kijk in het onderdelenboek van uw machine om het juiste onderdeelnummer te selecteren.
  2. Heeft u geen onderdeelnummer of twijfelt u? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.
  3. Bij het vervangen van een snijcilinder is het belangrijk dat u ook en de lagers met de afdichtingen vervangt.
Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R101488
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Greens King IV, Jacobsen Greens King IV Plus, Lesco 300 & 500
Toon meer + Toon minder -