Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Roller - grooved uhmw polyethylene

Productinformatie "Roller - grooved uhmw polyethylene"

roller - grooved uhmw polyethylene

De roller - grooved uhmw polyethylene met onderdeelnummer R1013800 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

roller - grooved uhmw polyethylene voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

roller - grooved uhmw polyethylene is passend voor deze onderdeelnummers

De roller - grooved uhmw polyethylene met nummer R1013800 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 12461.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R1013800
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen HF-5, Jacobsen ST-5111
Diameter: 76.2 mm
Toon meer + Toon minder -