Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

VACATURES BIJ RDMparts - KOM BIJ ONS TEAM!

RDMparts is een snelgroeiende onderdelengroothandel gespecialiseerd in tuin-, park- en golfbaanmechanisatie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste individuen om ons team te versterken en samen voorop te lopen in de markt van online sales binnen onze sector. We hebben diverse vacatures beschikbaar en nodigen je uit om met ons mee te groeien.

1. Verkoper Binnendienst / Relatiemanager / Verkoper Binnendienst (junior)

 

Wat ga je doen?

Wie zijn onze klanten? We bedienen de golf- en openbaar groensector, waarbij dagelijkse interactie met monteurs en greenkeepers van bedrijven aan de orde van de dag is. Daarnaast leveren we internationaal, met klanten verspreid over heel Europa.

Wat we belangrijk vinden:

Functie-eisen:

Toch doen! Zelfs als je niet volledig aan het profiel voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Een achtergrond in de techniek en een proactieve houding wegen voor ons zwaarder dan het opleidingsniveau.

Wat je van ons mag verwachten:

 

2. Orderverwerker

 

Wat ga je doen?

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten bevinden zich in de golf- en openbaar groensector. Je zult dagelijks in contact zijn met monteurs en greenkeepers van bedrijven, en ook internationale klantrelaties onderhouden.

Wat we belangrijk vinden:

Functie-eisen:

Toch doen!

Ook als je niet volledig aan het profiel voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. We geloven dat motivatie en de wil om te leren van onschatbare waarde zijn.

Wat je van ons mag verwachten:

 

3. Inkoper

 

Wat ga je doen?

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten bevinden zich in de golf- en openbaar groensector. Als inkoper speel je een cruciale rol in het voldoen aan de vraag van onze klanten en het behouden van hun vertrouwen.

Wat we belangrijk vinden:

Functie-eisen:

Toch doen!

Ook als je niet volledig aan het profiel voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. We zijn op zoek naar gedreven mensen met passie voor inkoop.

Wat je van ons mag verwachten:

 

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@rdmparts.com t.a.v. Dirkjan Drost of per post naar:

RDM Parts Spoorstraat 3A 4054 MA Echteld

Bij RDMparts krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een dynamische en groeiende organisatie. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te bouwen aan onze toekomst.