Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Historie

1995

RDM Parts is in 1995 onder de naam Rein Drost Machinehandel gestart. Het inmiddels breed uitgebreide assortiment met slijtdelen diende toen als basis voor onderdelen voorziening van de eigen reparatie werkplaats. Door het gunstige prijs niveau en uitstekende kwaliteit ging Rein Drost Machinehandel al snel rechtstreeks leveren aan tuin en park bedrijven, golfbanen en groen aannemers.

2010

In 2010 is de onderdelenhandel verder gegaan onder de naam RDM PARTS.

2011

Eerste website online

2012

Eerste webshop online

2017

Verhuizing naar nieuw magazijn

2018

Middels overname ook actief op de Duitse markt

2019

Nu levert RDM PARTS een breed assortiment onderdelen passend voor o.a. TORO, HAYTER RANSOMES, JACOBSEN, JOHN DEERE, TIMAN, MULTIGREEN en R&R Products. Naast de lijn met onderdelen biedt RDM PARTS u ook een assortiment met gereedschappen en andere onderhoudsmiddelen voor uw machine park! RDM PARTS levert aan Tuin en Park bedrijven, golfbanen en aannemers.

Onze missie

De beste kwalitatieve Parts lijn te kunnen aanbieden! We streven er naar om onze aangeboden onderdelen binnen 24 uur tegen een scherpe prijs in Europa te kunnen leveren.

Onze visie

We willen een zo compleet mogelijk assortiment voor groenaannemers en Golfbanen RDM PARTS zoekt constant naar producten om het assortiment te verbreden om u nog sneller en completer van dienst te kunnen zijn. Momenteel bieden we onderdelen aan passend voor 253 merken Golf en Groenmachines!

Snelheid

Kunt u het juiste onderdeel niet vinden, of heeft u een expliciet onderdeel nodig? Onze Parts Specialisten helpen u graag op weg. Zo zoeken we altijd kwalitatief de beste onderdelen voor de laagste prijs. We zien onszelf als een verlengstuk van de monteur, die er alles aan doet om zijn machine weer werkend te krijgen.

We willen de beste zijn!

Wij halen het beste uit onszelf, dat doen we door hele goede mensen aan ons te binden. Ons team blijft zich ontwikkelen en we investeren continue om het beste uit onszelf en ons team te halen. Zo kunnen we onze klanten snel en enthousiast helpen aan de juiste onderdelen met hoogstaand technisch advies! We zijn altijd op zoek naar mensen bekijk onze vacature pagina of stuur gerust een open sollicitatie naar Dirkjan.

Ons doel

We willen HET Parts portaal worden in Europa, voor de golf, openbaar groen wereld.

rdm-parts-building