Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

RDM Parts gaat internationaal!

En wij pakken het gelijk goed aan, we willen graag kennis met u maken op het Duitse GaLaBau 2018 in Nürnberg. Met meer dan 64.000 bezoekers op deze vakbeurs voor landschapsarchitecten en greendesigners is het voor RDM Parts dan ook een evenement waar wij met gepaste trots aanwezig zullen zijn.

galabau

Waarom staat RDM Parts op GaLaBau 2018?

RDM Parts is in Nederland al meer dan 20 jaar een begrip in de machinepark onderdelen. Wij hebben naam gemaakt door o.a. onze gunstige prijsniveau, uitstekende kwaliteit, snelle service en uitgebreide assortiment met slijtdelen voor onderdelen voorziening van de eigen reparatie werkplaats. De hoofdreden dat wij goedkoper zijn dan de meeste fabrikanten is omdat wij zelf direct de onderdelen kunnen fabriceren, zonder dat er bedrijven tussen de fabricage en de klant zitten. Wij bieden onderdelen voor o.a. Toro, Hayter, Ransomes Jacobsen, John Deere, Timan, Mulitgreen en R&R Products. Naast de lijn met onderdelen bieden wij ook een assortiment met gereedschappen en andere onderhoudsmiddelen voor uw machine park. Kwalitatief zijn onze producten net zo goed als die van de originele fabrikant, maar door minder tussenkomst van derden kunnen wij simpelweg onze producten goedkoper aanbieden. Met onze overname van het in Duitsland gevestigde bedrijf Unikom, wordt onze deelname aan GaLaBau 2018 een feit.

Unikom

Onlangs heeft RDM parts het Duitse bedrijf Unikom overgenomen. Hierdoor zetten wij stappen om ook op de Duitse markt een vertrouwd gezicht te worden in de branche van tuin en park bedrijven, golfbanen en aannemers. Op de GaLabau 2018 zullen wij naast onze eigen naam RDM Parts ook onder de door u vertrouwde naam en logo van Unikom aanwezig zijn en staan onze medewerkers u hartelijk te woord over RDM Parts en onze diensten.

Waar en wanneer?

Van 12 tot en met 15 september 2018 zullen wij en vele andere bedrijven uit de branche aanwezig zijn in op de evenementen locatie Nürnberg.
Messe adres:
Karl-Schönleben-Strasse,
90471 Nürnberg,
hal 8, stand 311.

De openingstijden zijn:
wo-vr: 09.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 16.00 uur

Voor e-tickets kunt u terecht in de GaLaBau shop: https://www.galabau-messe.com/en/visitors/tickets/ticketshop.
Wij verwelkomen u graag op de GaLaBau 2018 en hopen u dan ook daar te treffen!

Tot ziens in september!