Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Marketingmedewerker webteam

Online marketing, webshop, nieuwsbrieven, SEO, SEA en grafisch design. Is dit een greep uit je toekomstige takenpakket? En doe je dit ook nog het liefst vanuit hartje Betuwe voor een zeer snelgroeiend bedrijf met internationale activiteiten? Mooi, wij zijn RDM Parts en wij zoeken een nieuwe collega. Lees snel verder!

Wat houdt werken bij RDM Parts in?

Wereldwijd klanten snel onderdelen leveren vanuit ons ruime assortiment. Daar staan wij bij RDM Parts iedere dag voor op. Onze opdrachtgevers zijn onder andere tuin- en parkbedrijven, golfbanen, greenkeepers en aannemers. Jij staat aan de basis van onze langdurige klantrelaties. Jij zorgt ervoor dat alle informatie in onze webshop tot de laatste komma klopt. Verder zorg je voor een proactieve benadering via meerdere kanalen van onze internationale klanten en prospects. Dit doe je door de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste persoon te tonen. Aan de hand van data en analyse zorg jij ervoor dat het iedere dag weer een beetje beter gaat.

Wat vragen wij van jou?

Wat hebben wij jou te bieden?

Ben jij enthousiast over deze vacature én RDM Parts?

Mooi! Stuur een mail met CV en motivatie naar jobs@rdmparts.com. Tot snel!

Trefwoorden: Techniek, commercieel, technisch, verkoop, binnendienst, onderdelen, parts, mechanisatie, internationaal, vacature, Echteld, Betuwe, ontwikkeling, machines, ontwikkeling