Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Parts manager / Product specialist

Voor jou zijn twee zaken echt belangrijk in je werk: technische kennis commercieel inzetten én samen met collega’s iedere dag je klanten 200% service geven. Dit doe je ook nog het liefst vanuit hartje Betuwe voor een zeer snelgroeiend bedrijf met internationale activiteiten. Interesse gewekt? Mooi, wij zijn RDM Parts en wij zoeken een nieuwe collega. Lees snel verder!

Wat houdt werken bij RDM Parts in?

Wereldwijd klanten snel onderdelen leveren vanuit ons ruime assortiment. Daar staan wij bij RDM Parts iedere dag voor op. Onze opdrachtgevers zijn onder andere tuin- en parkbedrijven, golfbanen, greenkeepers en aannemers. In de functie als technische verkoper heb je veel contact met de monteurs of de werkplaats van onze klant. Het is dan ook van belang dat je met behulp van je technische kennis snel kan helpen. Uiteraard zorg je er ook voor dat het te leveren item via eerdere inkoop op voorraad is en zo snel mogelijk op plek van bestemming komt. Klantcontact, verkoop, inkoop en logistiek zijn belangrijke onderdelen van je dagelijkse werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Wat hebben wij jou te bieden?

Ben jij enthousiast over deze vacature én RDM Parts? Mooi! Stuur een mail met CV en motivatie naar jobs@rdmparts.com. Tot snel!

Trefwoorden: Techniek, commercieel, technisch, verkoop, binnendienst, onderdelen, parts, mechanisatie, internationaal, vacature, Echteld, Betuwe, ontwikkeling, machines, ontwikkeling