Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

BOLT - SPECIAL

Productinformatie "BOLT - SPECIAL"

bolt - special

De bolt - special met onderdeelnummer R366651 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

bolt - special voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Dan is de kans groot dat het product passend is. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

bolt - special is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R366651 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 54437 jacobsen 366651.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R366651
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 366651
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526, R&R Products Greens Max 4018, R&R Products Greens Max 4022, R&R Products Greens Max 4026
Productsoort: Bouten
Toon meer + Toon minder -