Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

BOLT - ROLLER

Productinformatie "BOLT - ROLLER"

bolt - roller

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de bolt - roller met onderdeelnummer R1002228. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

bolt - roller voor Jacobsen

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

bolt - roller is passend voor deze onderdeelnummers

De bolt - roller met nummer R1002228 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 93722 jacobsen 1002228.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R1002228
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 1002228
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen E-Plex II, Jacobsen GP400
Productsoort: Bouten
Toon meer + Toon minder -