Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Ondermes hayter

Produktinformation "Ondermes hayter"

ondermes hayter

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de ondermes hayter met onderdeelnummer RDM-876008. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

ondermes hayter voor Toro

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Toro. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

ondermes hayter is passend voor deze onderdeelnummers

De ondermes hayter met ons onderdeelnummer RDM-876008 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 8344 g00111 8 gats 111-3428 1113428 876008.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: RDM-876008
Manufacturer RDM Parts
Erstatter original
Hayter: 111-3428
Hayter: 876008
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Hayter, Toro
Produkttype: Knive
Antal boltehuller: 8
Bolthullets diameter: 10.5 mm
Bredde: 83.5 mm
Mindste klippehøjde: 15 mm
Type (knive): Razor
Show more Show less