Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Mes van Krone

Produktinformation "Mes van Krone"

y-messen voor Krone machines

Y messen op een klepelmaaier zijn een goed alternatief voor cirkelmaaiers. Als alternatief voor het origineel van Krone met nummer heeft RDM parts de RDM-3329600 y-messen.

RDM-3329600 y-messen monteren

Y messen worden door middel van schakels aan de klepelmaaier gemonteerd. Veelal worden de y-messen als paar gemonteerd aan het einde van een ketting of een schakel. Hierdoor hebben ze een groter bereik. De ketting of schakels worden vastgezet met een bout op een montagepunt aan de roterende rol in het maaidek.

Het verschil tussen y-messen en klepels

Een Y mes verschilt van een klepel in het beoogde gebruik, want een y-mes is beter te gebruiken voor het minder intensieve maaiwerk. Beide mogelijkheden laten een prima maairesultaat zien. Toch is een klepel zwaarder en lomper waardoor deze beter is voor het maaien van struikgewas, boomzaailingen en takken. Tegelijkertijd kan zo’n klepel ook schade doen aan de bast en stam van een boom terwijl dit bij een y-mes minder het geval is. Welke beter geschikt is voor u is dus afhankelijk van het maaiwerk dat u in gedachte heeft.

Specificaties van de en de RDM-3329600

De RDM-3329600 en het origineel met nummer worden gemonteerd middels een montagegat van milimeter. De montagegaten zorgen voor de verbinding tussen onderdeel en machine. Bij sommige onderdelen zijn er meerdere montagegaten voor de montage.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: RDM-3329600
Manufacturer RDM Parts
Erstatter original
Krone: 3329600
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Krone
Bredde: 270 mm
Show more Show less