Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

RDM-Verti-Drain Solid Tine hardened

Produktinformation "RDM-Verti-Drain Solid Tine hardened"

rdm-verti-drain solid tine hardened

De rdm-verti-drain solid tine hardened met ons onderdeelnummer RDM-1825807 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

rdm-verti-drain solid tine hardened voor Vertidrain

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Vertidrain. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

rdm-verti-drain solid tine hardened is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer RDM-1825807 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 91600 1825807.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: RDM-1825807
Manufacturer RDM Parts
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Vertidrain
Arbejdsdybde: 190 mm
Monteringsdiameter: 18.00 mm
Type: Solid tine
arbejdsdiameter: 18 mm
Show more Show less